Kalendariet Whiskytips Butiken Klubbguiden

Bli Whiskyspot-medlem och få vårt nyhetsbrev om whisky.
» Registrera dig
» Ändra uppgifter

Det finns inga nyheter!

Kalendariet
Det finns inga event!
Krönikan

Kreativ Mortlach på nya vägar
 17/9  Mortlach har återuppfunnit sig själv. Klassiska 16-åringen är försvunnen och vi har fått en trio. Mest lik originalet är 18-åringen, en oloroso-kanon för lyxlirare! De andra tappar poäng på svagare doft och lugnare efterspel. Men både NAS-versionen Rare Old och 25-åringen smakar väldans gott. Enda haken med Mortlach är priset, whiskyn är helt enkelt svindyr!
Vad är Whiskyspot.com?

Whiskyspot är den naturliga samlingspunkten för människor som tycker om whisky.

Vad vill vi göra?
Vi vill få människor att upptäcka en fantastisk värld av whisk(e)y. Här finner du nyheter om whisky på svenska, här finns de djupgående reportagen och analyserna om såväl stora som små skeenden i Sverige och ute i världen. Vi tipsar om provningar, resor och evenemang lokalt och internationellt. Vi recenserar whiskies.
Vi satsar på att skapa en kontaktyta för whiskyvänner på nätet, en guide till whiskyklubbar i hela landet. Vi vill stödja det lokala klubblivet och hjälpa klubbar att komma igång och upprätthålla en bra verksamhet.

Vad vill du att vi ska göra?
I vårt publicistiska uppdrag ingår att försöka spegla whiskyvärlden på ett opartiskt och balanserat sätt. Samtidigt måste vårt tonläge och nyhetsurval intressera och appellera till vår läsekrets/besökare. Reagera på vad vi gör och låt oss veta vad DU tycker att vi ska göra. Vi lyssnar och förbättrar, du coachar och möter oss halvvägs, ok?

/Henrik Aflodal
Chefredaktör och ansvarig utgivare för WHISKYSPOT.COM

KONTAKT?
Telefon 0704 221416
E-post henrik.aflodal@whiskyspot.com


 
 Sök på Whiskyspot.com:  | Om Whiskyspot.com