-1.1 C
Stockholm
tisdag 23 januari 2018
Hem Whisky är viktigt för oss. Och gott!

Whisky är viktigt för oss. Och gott!

Whiskyspot.com är Skandinaviens ledande nyhetssajt om whisky. Grundad 2002 av Henrik Aflodal. Vi älskar whisky och jobbar brett med nyheter både från svensk horisont och ur ett internationellt perspektiv. Stora och små händelser i whiskyvärlden speglas i nyhetsdelen eller i djupgående features. Chefredaktör Aflodal kommenterar högt och lågt i sin krönika. Nya releaser recenseras och betygsätts. Riktigt bra whiskies testas live i WhiskyTV som också gör intressanta talkshows på olika ämnen. Whiskyspot arrangerar Maltwhisky-VM var fjärde år där destillerier från hela världen slåss om titeln Världens Bästa Whisky i blindprovningar runt om i landet. Välkommen till vår whiskyvärld!

Kontaktuppgifter

Whiskyspot.com
Armébacken 18, 187 64 Täby

Henrik Aflodal, chefredaktör
+46 (0) 704 221416
Mejl: redaktionen@whiskyspot.com

Vi vill något

Whiskyspot.com har en egen röst. Vi har åsikter om whisky. Både innehållet i flaskan och de som producerar och marknadsför drycken. Vi kastar oss emellan neutral nyhetsrapportering och kommenterande opinionsbildande inlägg. Passion och djup kunskap om ämnet gör skillnad. Det vi skriver ska kännas och vara nyttigt, både för branschen som helhet och dig som läsare. Vill du bidra med smarta engagerade texter? Välkommen med i gänget, kontakta oss!

Skicka ett meddelande!

Senaste nytt

Världens första whiskyfond är svensk

VÄRLDENS FÖRSTA FOLKFOND som handlar med raritetswhisky? Svensk dessutom. Christian Svantesson är finansmannen som tänker göra pengar på samlarwhisky. Inte för egen del i...